Logo

ИзвозванеЕу от 7 години е създала авторитет и куп доволни клиенти и макар отскоро на пазара непрекъснато се развиваме и правим все повече клиенти доволни откъм цени, качество на услугите и експресното обслужване.

Предлагаме пълен набор от услуги по извозване на строителни отпадъци, товарене, почистване и изхвърляне на битови боклуци на територията на гр. София, околните квартали и села.

При нужда от чистене, събиране в чували, изнасяне и изхвърляне на строителни боклуци, стари мебели, дограма, всякакви битови отпадъци, можете да се обръщате към ИзвозванеЕу по-всяко време.

Когато имате натрупани строителни отпадъци в насипно състояние, които са се образували в следствие на строително-ремонтни дейности ИзвозванеЕу изпраща екип, за да събере и натовари отпадъците на подходящо превозно средство според количествата строителни отпадъци.

Предлагаме няколко вида камиони, самосвали и контейнеровози с тонаж от 1,5 до 6 тона. С тях може да се извозват неограничено количество строителни и битови отпадъци в София и околните квартали и села.

В обявените цени за почистване и извозване са включени всички такси за депониране на строителни и други отпадъци. Заявки за почистване, товарене и изхвърляне се приемат по телефона до 2 часа предварително. Извършваме експресни поръчки.

Разполагаме с всичко необходимо за почистване и изнасяне на отпадъци от тавански помещения, мазета, жилища, складове, гаражи, строителни обекти, дворове и други.