Търсите услуга по чистене на мазета и тавани или може би извозване на строителни отпадъци от дома, гараж, склад или двор? Нашите превозвачи на боклуци и екип работливи момчета са насреща, за да ви подадем ръка за помощ. От пълно почистване на мазе или таван до извозване на битови и строителни боклуци с контейнер или камион. Всеки ден сме на ваше разположение, без ограничено време и разбира се в удобен за това ден и час.

Ние от ИзвозванеЕу ще премахнем стреса и притесненията ви, относно чистене на вашето мазе, двор, таван или жилище. Изхвърлянето на стари вещи, клошария, вехтошарски отпадъци и мебели, както и боклуци на бита които са разнородни няма да преставляват трудност за нас и ще ви освободим без да се тревожите за нищо. Само трябва да се свържете с нас и да поясните от какво имате нужда. Оферта може да ви се предложи на място или по телефона както и в писмен вид. Цените са прилични като сами ще се убедите.

Да отговорим на вашите запитвания или въпроси за всичко което искате да научите, моля пишете, няма да пренебрегнем нито един нуждаещ се от услугите ни и с удоволствие ще ви насочим към разрешение на проблема.

Извозване на строителни отпадъци

Можем да предложим услугата в няколко варианта. Събиране на отпадъците в наши чували, ако боклука е в насипно състояние. Ако след ремонтни дейности сте решили собственоръчно да ги съберете във ваши сезалови чували, също можем да ги извозим. Разликата в цената на услугата е стойността на чувалите.

Виж цени…

Почистване на дворове, гаражи и складове също е част от дейностите ни като в тези обекти изобилстват от строителни боклуци. Къде в насипно къде сложени в чували, кашони, варели или бъчви. Транспортните средства се предоставят на мига и съобразени с вида и количеството на вашите отпадъци.

Цените за извозване на строителни отпадъци са на база количество. Примерни цени Виж цени.

Поради специфичността сме дали ориентировъчни цени за изхвърляне на строителни отпадъци, поради това, че няма как с точност да определим на всеки отделен клиент на база Боклук-Цена. Ако не намирате в сектор Цени вашето решение, просто ни се обадете.

Когато се заемате да разчистите гаража, мазето, тавана или жилището си без да се налага извозване на отпадъците, ще предложим помощ и за тази цел, като ни ангажирате предварително ден, два по-рано.

Важно е да знаете, че Цените зависят от размера, вида и сложността на конкретната услуга. Разстоянието в рамките на София за изхвърляне и извозване на строителни отпадъци и стари мебели с наш транспорт до сметище е без значение и не променя цената.