Независимо дали ще преместим дадени мебели или изхвърлим на сметище тези дейности биват планувани предварително. Ние предлагаме специализирани услуги, за да направим процеса най-лесен и спестим времето на нашите клиенти. Когато се налага извозване на стари и непотребни мебели услугата е  комплексна, хамали и транспорт, изнасяне, товарене, извозване на смет. При желание от вас можем и поотделно да предложим услуга – транспорт или само работна ръка. Изхвърляне и почистване на стари мебели се калкулира според обема на боклуците Виж цени…

Когато ни потърсите трябва само да ни обясните какво количество мебели трябва да се извози и етажа от който трябва да се свалят. Извършваме и оглед на място в удобно за вас време.

Когато направим оглед на място ние ще вземем под внимание какво количество мебели ще изхвърлим, подходящ транспорт за извозване и от къде ще ги свалим. Мебелите се натрошават за повече място в камиона, но има и такива които не подлежат на трошене и трябва цели да се товарят.

Като цена на услугата най-често определяме на камион/курс с работна ръка. Но всичко е по договаряне. Извозване на мебели поетапно или по единични бройки също можем да предложим.

Виж цени..

Дребни вещи, дрехи, парцали и вехтошарски отпадъци се събират в чували от нас. Чистене на апартаменти, офиси, къщи, вили в София и околностите от клошарски отпадъци не е никакъв проблем за екипа ни, защото разполагаме със сериозен автопарк и работна ръка.

ИзвозванеЕу може да се ангажира с всякакви обекти за извозване и изхвърляне на стари мебели. Видяли сме какво ли не, така че нищо не може да ни уплаши и спре.

ИзвозванеЕу ще предложи в случай, че не знаете какво да правите с вашите мебелите и не искате те да се изхвърлят, поради тяхната сантиментална стойност, благодарение на спомените прекарани с тях през годините, съхранение на склад за временно ползване. Можем също така да ги дарим като услужим с транспорт и преместване. Вариант е да ги закараме във вашата вила например. Широк спектър от услуги които да изберете.

Нашата цел е да осигурим удовлетворението на клиентите. Поръчайте услуга, ние сме насреща.