Разкажете ни за вашия проблем и ние ще изпратим за оглед и оферта перфектните професионалисти в бранша за почистване на мазета, тавани, дворове, жилища. Ще получите незабавно и пълно обслужване в срок.

Почистването на отпадъците в такива помещения не е лека задача и не е за всеки, опита ни го е доказал през годините. Боклуците вътре са разнородни като се започне от буркани, стелажи, дървения, мебели и се стигне до въглища, сгур, пепел, строителни отпадъци от мазилка, тухли, бетон.

Помещенията са тъмни, влажни но екипа ни разполага с осветителни тела и облекла подходящи за тези цели.

Чистене на мазе, таван или двор става след като се направят оглед и оферираме услугата зо която сте поръчали. Пристъпването на дейноста е в удобен ден и час за вас, като работим и през почивни и празнични дни.

Предлагаме Договор за почистването на помещенията за по коректно и сигурно изпълнение както за фирмата изпълнител така и за Възложителя. Това е от съществено значение и не трябва да се пренебрегва.

Плащането става след свършена работа. Пари предварително не взимаме.

ИзвозванеЕу е съставен от български екип млади момчета, някои от които са студенти и такива които се трудят 2/2. Когато се нуждаете от втора поръчка, ние правим отстъпки, а също така при подписване на договор с нас можете да ни ползвате целогодишно, без да се тревожите в търсене на нова фирма и дали ще дойдат в уречения ден.

Освен с чистене на мазета и тавани, ние можем да предложим и хамалски труд без извозване на отпадъците. Ако желаете да си подредите, разчистите или качите някои вещи от мазето на тавана например, не трябва да се тревожите, ние сме насреща и срещу скромна сума ще свършим чудесна работа. Цената ще се таксува според количеството вещи и етажи /само в случай когато няма асансьор/.

Ако вашето мазе или таван е пълно с метални отпадъци тогава е възможно да ги извозим безплатно. Също така предлагаме и преместване с транспорт, ако пожелаете да се превозят до адрес. Като цяло услугите които предлагаме са много, остава само да попитате за тях и поискате оферта.

За да осигурим оптимални резултати от почистването, ние винаги разработваме индивидуални решения, създадени в тясно сътрудничество с нашите клиенти.

Ако сте решили сами да си почистите мазето, погрижете се за безопасността. Осигурете ръкавици и маска, както и подходящи обувки. Освен това ще са ви нужни чувалчета за дребните неща. Накрая и транспорт който да извози ненужните боклуци.

Строго се забранява изхвърлянето на строителни отпадъци до кофите за смет пред жилищната сграда. Много често забелязваме изхвърлени строителни боклуци от всякакво естество пред кофите. Общината не се ангажира да ги извозва, освен в случаите когато е обявено това.

Отпадъците са проблем за околната среда, но често отпадъците също са ресурс и трябва да се използват в екологичен план и по ефективен начин.